In het culturele programma van Ferbyningstocht ‘Fan Terp Nei Syl’ zit muziek

Wandelgroep Fan Terp nei Syl uit Ferwert en Munnekezijl organiseert op zaterdag 16 september 2023 een verbindingstocht langs de mooiste plekken van gemeente Noardeast-Fryslân. Het muziekprogramma voor deze wandeltocht is helemaal klaar. Erg belangrijk natuurlijk want de organisatie wil de wandelaars wel meer bieden dan alleen de prachtige paden en bezienswaardigheden.. 

Muziek helpt om de kilometers makkelijker te maken en daarnaast is muziek ook een manier om mensen mee te nemen in een verhaal. Samen met de Wâldsang (Buitenpost) en Opus 3 (Dokkum) is er een gevarieerd aanbod gemaakt wat verspreid over de plaatsen wordt aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *